Den před státními svátky, tedy 30. 4. a 7. 5., budou mít prodejny Stavebniny DEK otevřeno o hodinu déle.
Zákaznické centrum
Výběr prodejny může ovlivnit skladové zásoby vybraného zboží, jeho cenu, popřípadě i cenu dopravy.
Hlavní město Praha
Jihočeský kraj
Jihomoravský kraj
Karlovarský kraj
Kraj Vysočina
Královéhradecký kraj
Liberecký kraj
Moravskoslezský kraj
Olomoucký kraj
Pardubický kraj
Plzeňský kraj
Středočeský kraj
Ústecký kraj
Zlínský kraj
Přihlášení
0
menu

CUSTERS

CUSTERS

Společnost Custers Hydraulica BV z Venray (NL) má přibližně 50 zaměstnanců a od roku 1901 vyrábí vysoce kvalitní výrobky, které umožňují bezpečnou práci ve výškách.

Od šedesátých let vyrábíme široký sortiment výškových pracovních plošin a již více než 40 let jsme výrobcem hliníkových lešení. Společnost Custers je dobrým příkladem nizozemského výrobního průmyslu; vývoj, výroba, prodej, servis a poprodejní služby všech našich výrobků probíhají výhradně ve vlastní režii. Naši odborníci si díky svým dlouholetým zkušenostem vybudovali mnoho znalostí a zkušeností v oboru přístupových systémů. Naši zaměstnanci se skládají ze zdravého mixu mladých a starších; solidní profesionalita v kombinaci s inovativními a neotřelými nápady vede k neustálému toku inovací výrobků a procesů.

Naše firemní kultura je otevřená a přímá, s plochou, neformální organizací s krátkými komunikačními linkami, což nám umožňuje jednat rychle a rozhodně. Jsme dynamická organizace a všichni se snažíme co nejlépe předvídat přání našich zákazníků.

V naší vizi usilujeme o kvalitu a přizpůsobení a dodáváme výrobky, které umožňují bezpečnou a efektivní práci ve výškách. Cíle, které jsme si stanovili, jsou kontinuita, růst, zlepšování poměru cena/kvalita a inovace. To je to, co společnost Custers Hydraulica B.V. představuje.

Základní hodnoty společnosti Custers jsou: kvalita, inovace, spolehlivost.

Dělat to, co říkáme, vžít se do situace zákazníka, nic menšího než nadšení zákazníků, dodávat kvalitu, poctivost a čestnost, vzájemně se respektující jednání, radost z práce, růst a rozvoj zaměstnanců a zvyšování inovace a dynamiky v organizaci. To vše jsou důležité hodnoty společnosti Custers.

Vše se točí kolem pozornosti a propojení v nejširším slova smyslu.