Den před státními svátky, tedy 30. 4. a 7. 5., budou mít prodejny Stavebniny DEK otevřeno o hodinu déle.
Zákaznické centrum
Výběr prodejny může ovlivnit skladové zásoby vybraného zboží, jeho cenu, popřípadě i cenu dopravy.
Hlavní město Praha
Jihočeský kraj
Jihomoravský kraj
Karlovarský kraj
Kraj Vysočina
Královéhradecký kraj
Liberecký kraj
Moravskoslezský kraj
Olomoucký kraj
Pardubický kraj
Plzeňský kraj
Středočeský kraj
Ústecký kraj
Zlínský kraj
Přihlášení
0
menu

SCASERV

SCASERV

SCASERV a.s. patří k předním společnostem poskytující služby v oboru lešení a bednění v České a Slovenské republice. Svou činnost zahájila v březnu roku 2012 a navázala na dlouhodobou tradici společností SGB, Hünnebeck a Harsco, které na těchto trzích působily od roku 1992.

V lednu 2020 jsme získali Certifikát VUBP č. 004/2020, který nás opravňuje k výrobě rámového lešení SPRINT. V závodech v Praze a Ostravě probíhá trvalá výroba tohoto systémového lešení a dalších výrobků.

Díky vysoce odbornému týmu, vlastnímu širokému spektru produktů, které zahrnuje statisíce m² lešení, stovky pojízdných věží, desetitisíce m² bednění a dalších přístupových systémů a systémů pro práci ve výškách, jsme schopni trvale a komplexně zajišťovat požadavky našich zákazníků. Poskytujeme služby zahrnující montáž a demontáž lešenářských systémů, dopravu, technickou podporu, projekční činnost a školení.

Klademe absolutní důraz na bezpečnost, kvalitu, spolehlivost našich služeb a individuální přístup k zákazníkovi s cílem navrhnout správné a efektivní řešení.