Den před státními svátky, tedy 30. 4. a 7. 5., budou mít prodejny Stavebniny DEK otevřeno o hodinu déle.
Zákaznické centrum
Výběr prodejny může ovlivnit skladové zásoby vybraného zboží, jeho cenu, popřípadě i cenu dopravy.
Hlavní město Praha
Jihočeský kraj
Jihomoravský kraj
Karlovarský kraj
Kraj Vysočina
Královéhradecký kraj
Liberecký kraj
Moravskoslezský kraj
Olomoucký kraj
Pardubický kraj
Plzeňský kraj
Středočeský kraj
Ústecký kraj
Zlínský kraj
Přihlášení
0
menu

HUMBAUR

HUMBAUR

Naše srdce bije pro výzkum a vývoj

Není náhodou, že Humbaur GmbH patří k předním německým výrobcům přívěsů. Důležitým faktorem úspěchu je mnoho novinek, které rok co rok přinášíme na trh. Myslíme dlouhodobě, a proto přikládáme velký význam výzkumu a vývoji. Od roku 1984 úspěšně utváříme budoucnost konstrukce přívěsů.

Ukazujeme naše kvality ve výrobě

Abychom zajistili, že naše inovativní přívěsy splňují naše přísné standardy kvality, neustále investujeme do nejmodernějších výrobních technologií. Dbáme také na dobré pracovní podmínky, což má další pozitivní vliv na kvalitu. Navrhujeme a vyrábíme na jednom místě. Díky tomu máme krátké cesty vývoje a jasnou, důvěryhodnou a meziodvětvovou spolupráci. Mimochodem, také s kovozpracujícími podniky v okolí. Díky investicím do optimální výroby jsme schopni vyrábět inovativní a vylepšené návěsy znovu a znovu.

Karoserie některých řad vyrábíme moderním vstřikovacím procesem, který je v konstrukci přívěsů jedinečný. Výhodou je na jedné straně nejvyšší přesnost kování, stabilita a obzvláště hladký povrch. Na druhou stranu jsou při výrobě nižší emise, což je výhodné pro zaměstnance i životní prostředí.