Den před státními svátky, tedy 30. 4. a 7. 5., budou mít prodejny Stavebniny DEK otevřeno o hodinu déle.
Zákaznické centrum
Výběr prodejny může ovlivnit skladové zásoby vybraného zboží, jeho cenu, popřípadě i cenu dopravy.
Hlavní město Praha
Jihočeský kraj
Jihomoravský kraj
Karlovarský kraj
Kraj Vysočina
Královéhradecký kraj
Liberecký kraj
Moravskoslezský kraj
Olomoucký kraj
Pardubický kraj
Plzeňský kraj
Středočeský kraj
Ústecký kraj
Zlínský kraj
Přihlášení
0
menu

Einhell

Einhell

Firma Einhell-UNICORE s.r.o. je dceřinou společností firmy Einhell Germany AG se sídlem v Karlových Varech. Einhell v České republice vznikl v roce 2007 a každým rokem se rozrůstá. V současnosti se o naše zákazníky stará tým 25 lidí. Einhell-UNICORE s.r.o. nabízí svým zákazníkům také péči vyškolených servisních techniků, a to přímo v servisním středisku v Karlových Varech.

Einhell je jedním z předních dodavatelů interně vyvinutých a distribuovaných řešení pro domácí kutily i profesionály. Společnost Einhell již více jak 55 let využívá své odborné zkušenosti získané ze vztahů s odběrateli ve více jak čtyřiceti zemích světa při dodávání ručního i stacionárního elektrického nářadí, a to včetně zahradní a čerpací techniky. Každý náš výrobek je testován odborníky v praxi z hlediska kvality a bezpečnosti. Kromě toho jsou naše výrobky již během vývoje v Německu podrobeny důkladnému testování a kontrole.

Rodina výrobků Power X-Change se řídí heslem „1 baterie. 1000 možností “. Jedná se o inovativní a stále rostoucí bateriový systém společnosti Einhell. Do této rodiny patří více než 100 akumulátorových nástrojů pro vaši dílnu a zahradu. Power X-Change je jedním z nejrozsáhlejších a nejmodernějších bateriových systémů na trhu.

Společnost Einhell se zaměřuje na vytvoření udržitelného mezinárodního růstu a na posílení své pozice na trhu dodávání, „vysoké kvality za nejlepší cenu“.

Einhell. Kompetentnost akumulátoru.

Jeden akumulátor pro více než 250 zařízení pro dílnu a zahradu.

Konec zamotávání kabelů! Pomocí nejmodernější technologie a ctižádostivých vizí se nám podařilo vyvinout systém akumulátorů, který vám umožní užívat si svobodu bez kabelů ve všech situacích. Pro dílnu a zahradní nářadí: Díky flexibilní výměně akumulátorů a zařízení je možné všechny členy rodiny Power X-Change bezdrátově napájet energií pouze jedním typem akumulátoru.


Vybrat si můžete ze 3 výkonnostních řad produktů Einhell ze segmentů klasického i zahradního nářadí:

Nářadí – Vše, po čem touží srdce domácího kutila

U firmy Einhell najdete ty správné nástroje pro všechny Vaše projekty v dílně i domácnosti. Prozkoumejte naše šikovné elektrické nářadí nebo naše výkonné stacionární stroje. Zažijte svobodu bez kabelů s naším akumulátorovým systémem Power X-Change. Vnímejte ryzí sílu našich kompresorů. Ať již máte na mysli jakékoliv projekty, naše nástroje pro domácí kutily Vám zajistí snadnou, rychlou a komfortní práci. Staňte se díky našim strojům někým, pro něhož není nic nemožné. V domě, v dílně nebo v garáži.

Classic Expert Professional

Zahrada – Zahradní sortiment Einhell. Srdce zahrádkáře – co si přát víc?

Velký výběr zařízení Einhell pro Vaši zahradu! S naším obrovským sortimentem vysoce kvalitních sekaček na trávu, vertikutátorů, plotostřihů, řetězových pil a vodních čerpadel se postaráme nejen o zářící oči hobby zahradníků, ale i dobře udržované a zdravé trávníky, lesní a zelené plochy. Ať už se jedná o bezdrátový elektrický pohon nebo spalovací motor s benzinovým pohonem, ať už je to precizně připravený golfový trávník nebo pestrá louka s ovocnými stromy: ve firmě Einhell najdete vždy vhodné pomocníky pro Vaši zahradu snů, s vynikajícím poměrem ceny a výkonu a přesvědčivými servisními službami.

Classic Expert Professional


Objevte naše bezplatné záruční služby

Děláme vše pro to, abyste byli perfektně vybaveni pro jakékoli vaše projekty kolem dílny a zahrady. Proto kromě skvělého poměru ceny a výkonu dbáme také na spolehlivou kvalitu a bezpečnost našich výrobků.

Spokojenost zákazníka je to, co nás zajímá nejvíce: využijte výhod našich prodloužených záruk, abyste mohli těžit z našeho špičkového záručního servisu ještě déle. Tomu říkáme jedinečná záruka!

Přehled záruk:

Více o zárukách naleznete zde.