Od pátku 29. března do pondělí 1. dubna 2024 budou naše prodejny zavřené, objednávky nebude vyřizovat ani e-shop.
Zákaznické centrum
Výběr prodejny může ovlivnit skladové zásoby vybraného zboží, jeho cenu, popřípadě i cenu dopravy.
Hlavní město Praha
Jihočeský kraj
Jihomoravský kraj
Karlovarský kraj
Kraj Vysočina
Královéhradecký kraj
Liberecký kraj
Moravskoslezský kraj
Olomoucký kraj
Pardubický kraj
Plzeňský kraj
Středočeský kraj
Ústecký kraj
Zlínský kraj
Přihlášení
0
menu

Berdal

Berdal

O společnosti Berdal

Berdal je součástí skupiny Berdal Group. Společnost Berdal je již více než 45 let předním výrobcem, dodavatelem a specialistou na syntetické a pryžové výrobky pro profesionální zpracování železa, stavební materiály a kutily.

Naše špičková značka Gripline se za tu dobu stala známou díky svým stavebním vědrům. Společnost Berdal si vysoce cení kvality a své výrobky vyrábí výhradně podle certifikovaných postupů.

Stavějme společně

Hlavním poselstvím společnosti Berdal je "Stavme společně". Jsme přesvědčeni, že společně jsme silnější než součet našich částí, Spojením sil jsme schopni přijímat výzvy a realizovat naše ambice. A tím nemáme na mysli jen spolupráci v rámci společnosti Berdal. Právě spolupráce s vámi a s celým stavebním řetězcem je klíčem k našemu úspěchu.

Made in Holland

Společnost Berdal sídlí v moderním areálu dobře vybaveného strojírenského komplexu v Twente Business Park v Almele. Veškerá výroba probíhá v Nizozemsku a Polsku, přičemž 65 až 70 procent z ní je exportováno do zahraničí. Pokud jde o výrobu, společnost Berdal vytváří brainstorming a aktivně pracuje na realizaci inovativních řešení a spolupráci v rámci dodavatelského řetězce.

Proč Berdal?

Společnost Berdal je inovativním výrobcem a dodavatelem plastových a pryžových výrobků pro stavebnictví a kutilství. Díky našemu neuvěřitelně širokému sortimentu výrobků může profesionál nebo spotřebitel nakupovat materiály od jednoho dodavatele místo od mnoha různých. Neustálý vývoj, inovace, udržitelnost a společenská angažovanost jsou pro nás prioritou. Jedním ze způsobů, jak toho dosahujeme, je vyhledávání vertikální spolupráce ve specializovaných oborech.