Od pátku 29. března do pondělí 1. dubna 2024 budou naše prodejny zavřené, objednávky nebude vyřizovat ani e-shop.
Zákaznické centrum
Výběr prodejny může ovlivnit skladové zásoby vybraného zboží, jeho cenu, popřípadě i cenu dopravy.
Hlavní město Praha
Jihočeský kraj
Jihomoravský kraj
Karlovarský kraj
Kraj Vysočina
Královéhradecký kraj
Liberecký kraj
Moravskoslezský kraj
Olomoucký kraj
Pardubický kraj
Plzeňský kraj
Středočeský kraj
Ústecký kraj
Zlínský kraj
Přihlášení
0
menu

Bradas

Bradas

Společnost Bradas byla založena a zahájila svou činnost v roce 1989. Sídlo společnosti se nachází v jihozápadní části Polska, v Opolském vojvodství, ve městě Olesno.

Jsme jedním z největších dovozců PVC hadic v Evropě. Od roku 1989 se profesionálně zabýváme dovozem, vývozem a distribucí hadic a šroubení pro různé účely v zahradnictví, zemědělství a průmyslu.

Jsme generálním distributorem několika společností z celé Evropy a Asie. Náš sortiment zahrnuje širokou škálu zahradnických armatur, hadic, nářadí, technických spojů a mnoho dalších výrobků.

V průběhu několika desetiletí jsme v souladu s naším sloganem "Péče o zahradu" značně rozšířili náš sortiment. Díky dlouhodobé a spolehlivé činnosti a flexibilní spolupráci s našimi dodavateli zaujímá společnost Bradas již řadu let přední místo na evropském trhu.

Posláním společnosti je uvádět na trh výrobky nejvyšší kvality, funkčnosti a designu v souladu s nejnovějšími trendy v oboru a zároveň být cenově konkurenceschopná vůči nejcennějším a nejvýznamnějším konkurentům v oboru zahradních a technických doplňků.

Nářadí

Voda Topení Sanita