Omlouváme se, v sobotu budou mít některé z našich prodejen z důvodu inventury zavřeno. Zde najdete jejich seznam.
Zákaznické centrum
Výběr prodejny může ovlivnit skladové zásoby vybraného zboží, jeho cenu, popřípadě i cenu dopravy.
Hlavní město Praha
Jihočeský kraj
Jihomoravský kraj
Karlovarský kraj
Kraj Vysočina
Královéhradecký kraj
Liberecký kraj
Moravskoslezský kraj
Olomoucký kraj
Pardubický kraj
Plzeňský kraj
Středočeský kraj
Ústecký kraj
Zlínský kraj
Přihlášení
0
menu

TONDACH

TONDACH

Produkty pod značkou Tondach jsou uváděny na trh nejvýznamnějším výrobcem stavebních materiálů v České republice společností Wienerberger. Už několik desetiletí společnost Wienerberger ovlivňuje trendy ve stavebnictví, které se stávají inspirací pro ostatní výrobce a stavební profesionály. Produktová nabídka je sestavena tak, aby zákazníkům – drobným stavebníkům i velkým investorům, umožnila kompletní výstavbu keramické stavební konstrukce domu včetně střechy. Základním materiálem je tradiční, po tisíciletí osvědčená, pálená hlína, která díky svým vlastnostem patří mezi obtížně překonatelné stavební materiály. Pro vaši stavbu si z portfolia společnosti Wienerberger vyberete pálené střešní tašky Tondach, zdicí systém Porotherm, lícové cihly a obkladové pásky Terca a dlažbu Penter či Semmelrock. Stavte pořádně!

Střecha je vrchol krásy

Střecha Tondach je nejen tradiční, ale hlavně moderní řešení pro váš dům. Dlouhá životnost, záruka 33 let, moderní vzhled a léty prověřené vlastnosti pravé pálené tašky Tondach jsou jistotou správné volby. Střecha je jednou z nejdůležitějších konstrukcí všech staveb. Je nejen estetickou záležitostí, ale také ochranou pro majitele domu i pro stavbu samotnou.

Tradiční pálená taška je ideální řešení každé šikmé střechy

Pálená taška je léty osvědčený materiál (používá se již 4000 let), který je vyráběn z tradičního přírodní a ekologického materiálu. Materiál použitý při výrobě pálených střešních krytin zajišťuje jejich stálobarevnost, velkou odolnost vůči povětrnostním vlivům a jejich dlouhou životnost. Extrémní odolnost materiálu chrání dům i před nejhoršími povětrnostními vlivy.

Hlavní výhody:

  • bezkonkurenční barevná stálost (odolné vůči: UV záření, kyselým dešťům, ptačímu trusu)
  • široký výběr barev a povrchů
  • dlouhá životnost (80–100 let)
  • špičkovou mechanickou pevnost a mrazuvzdornost
  • výborné hlukové izolační vlastnosti

Povrchové úpravy pálených tašek Tondach

3 typy povrchů pálených tašek:

  • režné
  • engobované
  • glazované
TONDACH

Neomezené možnosti využití

Pálená taška Tondach je vhodná pro novostavby, renovace i sanace.

Je optimální pro jakékoliv použití a všechny architektonické styly – od vesnického domu po zámek, od moderního rodinného domu po kancelářské prostory, od nížiny po horské oblasti.


Střecha, jak má být.
Stavte pořádně. Tondach